Inschrijven

De Volksuniversiteit Waalre heeft vanwege de situatie rond Corona besloten de start van het seizoen in het Klooster minstens uit te stellen tot januari 2021. Bestaande inschrijvingen blijven gehandhaafd tegen de nieuwe prijzen, die uiteraard verlaagd zijn als het aantal lessen verminderd is. In december zullen we de situatie evalueren en zien of we in januari wel van start kunnen gaan. U kunt een inschrijving tot na de eerste les ongedaan maken. Pas na die eerste les zal het bedrag voor de cursus afgeschreven worden. Wilt u een inschrijving intrekken, dan volstaat een mail naar vuwaalre@gmail.com.

Nieuwe inschrijvingen zijn mogelijk door het Inschrijfformulier 2021 te printen en op te sturen naar:

Volksuniversiteit Waalre, Hoogstraat 8, 5581 BK Waalre.

OF:

U kunt uw aanmelding hieronder direct invullen. Let op: 

Dit is een beveiligde website, te herkennen aan de URL met https en het ‘slotje’ in de adresbalk. Dit betekent dat de verbinding is versleuteld en dat de informatie die wordt uitgewisseld niet door derden kan worden gelezen of gewijzigd. U kunt er zeker van zijn dat onze website ‘echt’ is en geen kopie van criminelen of oplichters.
Read more

  Aanhef*: Dhr.Mevr.

  Naam*:

  E-mailadres*:

  Straat en huisnummer*:

  Postcode en Woonplaats*:

  Telefoon*:

  Selecteer uw cursus of lezing*:

  IBAN*:

  Ten name van*:

  Machtiging*: Ja
  'Ja' geeft een eenmalige incassomachtiging aan Volksuniversiteit Waalre om het verschuldigde bedrag van uw rekening af te schrijven.

  Voor sommige cursussen is betaling in twee termijnen mogelijk (september en januari).
  Indien dit mogelijk is, wil ik dit: Ja

  Opmerkingen: